Handling är ett stort intresse för mig. Under årens lopp har jag haft förmånen att få visa många olika hundar av olika raser och jag tycker alltid att det är lika roligt att ta mig an en ny hund, även om jag tycker allra mest om att visa mina egna hundar.

För några år sedan tävlade jag flitigt i tävlingssporten Junior handling och hade några fina framgångar där. År 2004 var jag Sveriges Top Junior handler och vann även Junior handlingen en av dagarna på Europavinnarutställningen i Barcelona. I slutet av året vann jag Svenska Mästerskapen, med den underbara långhåriga taxen CH Örnbergets Daniela som jag tävlat med störra delen av året, och fick representera Sverige i världsfinalen på Cruft's 2005. Det året representerade jag även Sverige på Europavinnarutställningen i Österrike och vann den totala finalen med Daniela.

2005 spenderade jag en sommar på en kennel i England där jag fick vidareutveckla mina handlingkunskaper ytterligare och 2007 åkte jag till en stor kennel i Australien i 5 månader och fick där chansen att visa många hundar, bland andra den fina afghanen CH Aviva Jet.

Besök gärna min gamla handlingsida.

// Fanny Hellström